I år svek Oscar

Som tidigare nämt hängde jag mig uppe några timmar på kvällskvisten för att se på vackra klänningar och glamouröst folk i söndags.
Men i år svek Oscar. Sienna dök inte ens upp för ett fashionstatement och det som jag såg innan sömnen tog vid var ganska tråkigt. Enfärgade, enkla kreaktioner. Det var enbart Penelope Cruz som skrek gala om sig i sina rosa tyll-dröm. Kirsten Dunst var en blek besvikelse, så även Eva Green.
Gwyneth och Cameron Diaz lyckades dock något sånär. Men på det hela taget, var det mest tråkigt. Jag saknade Sienna, och annat fashionabelt folk. Det är ju inte på grund av filmerna jag ser den...




"Jag har dig"

Det är knappast någon news flash att jag är svag för bruna ögon. Bruna ögon, och ett "jag har dig" när mina muskler sviker. Ibland ger trygghetskänslan ett oroande sug.

Snöförakt och morötter

Glömde förresten uttrycka dagens förakt mot snön tidigare. För tack vare den, eller egentligen beror det mer på skurups kommun som valt att enbart ploga somliga trottoarer. However, det slutade med att jag kastade min fula vinterskor, som ändå blir våta på vägen till tåget, för torra fötter i ett par knallrosa stövlar från Viking. Ge mig sommar och mina guldiga ballerinor.
Slutligen, ville jag bara meddela min paktvän Matilda att kvällen middag blev en fet sallad med linfrön, morötter, solrosfrön och all hela hälsodansen, the fight is on lovergirl. Nu dusch, en del prep för presentationen och sedan Prisonbreak, underbart.

Måndag

Idag känner jag mig ungefär lika trög och fantasilös som ovanstående headline. Det är måndag, och inte nog med det, det är en måndag efter lov och de är sällan särskilt spektakulära. Idag blev inget undantag, inte än så länge i varje fall.
Med min mamma som ny väckarklocka (imorgon ska jag testa snoozefunktionen) sedan min mobil är trasig blev det väckning runt sju. S-J-U! Aldrig har min säng varit trevligare.
Jag kom till slut upp och iväg, med vissa besvär, enbart för att mötas av nittio minuter företagsekonomi och därefter sjuttiofem matte. Helt enkelt fabulous eller fruktansvärt. Det positiva var nog att jag inte var ensam, trots allt. Jag anser nämligen att det lindrar ens eget lidande, om andra också lider. Och nej, det är inte goistiskt utan mer rättvist. Nu ska jag leta efter tillräckligt med motivation för att ta en promenad innan jag börjar sluka Grey's-reprisen 16.35.

Vecka 17..

..dimper dessa skönheter ner i min brevlåda!
194331-31

Winberg hos facehunter?

Säg mig, är inte detta vår svenska Caroline Winberg som posar för facehunter?

194331-30

En natt med Oscar

Hua. Jag klarade mig precis ur en psykisk kris då jag inte på något sätt kunde hitta var oscarsgalan skulle gå. Men, jag hittade det, fastän det inte gjorde saken bättre. Kanal nio.

Hur får man in kanal nio, varför sänder man oscarsgalan på en okänd och ny kanal, vad ska jag göra?!
Nu känner jag en viss saknad efter Tim. Han brukar kunna sånt här. Han brukar lösa min tekniska problem. Men nu måste jag istället ta mig igenom någon otydbar guide till tekniken helt ensam. Gah.


Feel good, like a little man should

Jag mår bra. Jag ville liksom bara poängtera det. Jag känner mig varken bitter eller nostalgisk. Hua. Sen har jag haft det mycket trevligt med Emma ikväll. Det finns ingen jag hellre diskar tusentals glas med och jag toktycker om henne för att hon står upp för mig, när andra beter sig en aning udda. Main point är, jag mår bra. Hej.

Välkommen till mitt nya liv

Jag har bestämt mig, nu är det verkligen dags (igen). Jag ska bli hälsosam, verkligen anstränga mig. Inte banga planerade promenader på grund av snö eller regn, eller något annat för den delen heller.
Jag ska sluta vara okoncentrerad när jag väl låter mig släpas med till gymmet av pappa. Verkligen satsa på morgonpromenad + simning på helgen och allt det där. Den här gången ska det inte vara något tomt löfte, för jag har redan varit och handlat keso, OCH ätit omelett till lunch.

Cravings

Det här halsbandet är så sött att jag får ont i magen. Det tilltalar verkligen mitt för tillfället vilande köp-begär. Kanske att önska sig som birthdaypresent. För ja, it's getting closer!

194331-29194331-28
BIlder:
KyssJohanna

Rosa, plommonlila, eller svart?

Nu har min mobil tvärdött, inga knappar fungerar, ingenting. Och i mitt letande efter en ny är jag tvärstuck på motorola razr. Den ligger sött i både Emmas och Lous händer och den känns underbart stilren. Den enda tvekan är färgen.
Jag har tre alternativ, de i headlinen. Jag vet att rosa är något av en kliché men den färgen är faktiskt väldigt söt. Plommonlila skulle gått fint ihop med många nagellack, och svart är svart, simply. Så, släng in en kommentar eller åsikt. Tjing.


Kashmir och en brasa

Jag kastade mig nyss ut i det väldigt oskånska snöoväder som råder. Anledningen? Jag är en ensam tidningsjunkie. Med en film, DV och Elle kan det nu snöa hur mycket det vill.
Nu ska jag slå mig ner i soffan, med popcorn, grönt te, mina tidningar och en knastrande värmande brasa vid sidan om. Det känns okej.

Nasty

194331-24

Hjärta youtube

Jag älskar verkligen youtube. Jag älskar henne. Alla hennes covers är helt underbara! Ge mig en cd och jag skulle köpt den bums, eller ja, laddat ner kanske.

Rajtantajtan?

194331-19194331-21


Bilderna ovan speglar nog dagen ledord: frosseri. Hur som helst ville jag bara glänsa lite med det faktum att jag imorgon är home alone och, det kanske bäddar för en kväll med the girls, eller enbart lite rajtantajtan. (Det är ett uruselt ord, men oh så underhållande)

Problem solved

Min kära modiga pappa, gick med på att köra till Malmö. Så jag spenderade cirkus nittio minuter på gymmet, skyndade mig ut i kylan ner till indiska, fann min önskade tee. Den är perfekt off white och xl-mysig. I heart over size.
Därefter släpade jag mig till biblan, för att få höra att jag än sålänge är "för liten för att låna skivor". Well, sod off. Hur som helst hittade jag det jag egentligen kom för, det vill säga mediaböckerna. Så jag har things to do så att det räcker och blir över.
Men innan jag gör något "måste", ska jag försöka mig på ett kaleoribak i form av
de här. Yummie!

Kvävd av det vita täcket

Just i denna stund, avskyr jag snön. Den är överallt, förhindrar våren att tränga igenom, sprider bacillusker överallt, skjuter upp my teeth job, förstör min träning. Jag vill bara att den ska försvinna. Jag vill bara att pappa ska köra till malmö så att jag kan träna, handla teen på indiskan och fixa boken på biblan...


Bilder: The sartorialist

Snuvad på mitt hollywoodleende

Okej, tio i fyra kastar jag mig alltså ut i stormen med lite förstora förhoppningar och en hel del nervositet. Detta enbart för att komma fram, vänta i en kvart och sedan få reda på att det "skedde ett missförstånd" och min tid inte var förrän imorgon. Damn! Där rök den eggande tanken på en snabb förändring.

16.10

I'm getting a teeth job. Lyckades få en ny tid hos tandis redan idag, så om några smärre minuter, ryker min glugg. Och alla motståndare till detta skall veta att det är ångerbart. Men det lär inte ångras, jag får rysningar av förväntan. Iiiiih!


Minimarket

Precis som alla andra är även jag hopplöst förälskad i denna mönsterbomb av siden från Minimarket. Och precis som för alla andra förälskade är det nätta priset 3195 lite för smärtsamt för min plånbok. Bilder: www.tresbienshop.se



 


Snöstorm och morgonwalk


194331-7



Det känns faktiskt väldigt sunt och fräscht att vara uppe och vaken såhär "tidigt". Jag har, ganska oväntat, hållit fast vid löftet om promenader innan frukost hela lovet och idag lät jag inte ens snöstormen stoppa mig. Jag är stolt. Målet är ett par ben som på bilden ovan, typ. Och nu, en timme senare, ska mitt vindpinade jag trilla ner framför soffan med en kopp chai.

Därefter är dagens do's följande:
- Få igång en brasa
- Gå till tandläkaren
- Baka en cheesecake
- Lämna tillbaka böcker
- Ta tag i den utlovade städningen
- Få undan lite plugg
- Mysa bort timmar framför satc

Aurevoir!

Måndagsfynd





En rip off hjärta nytt försök

Med ett "lånat" namn och en växande rastlöshet, kändes det väldigt passande med en ny blogg. Första försöket var hos blogspot, mest för den rosa texten och sådär, men mina tekniska kunskaper räckte inte till och jag blev mest förbannad när bilderna inte satte sig där de skulle. Slutsats: Jag har inget tålamod.
Med det sagt tänkte jag nu lämna lite plats för några snart brutna löften gällande denna blogg:

- Mer frekventa uppdateringar
- Mindre bitterhet
- Mer väsentligheter
- Mer bilder
- Mindre (onödig) dramatik
- Längre varaktighet ände tidigare
- Jag ska lära mig göra länkar 
- Försöka avstå från onödig ironi
- Inte avsluta sura inlägg med "fuck!" alltid

Ja, det var nog det. Eller åtminstonde allt jag kan komma att tänka på för stunden. Så, nu har jag givit mitt nya bloggbarn tillräckligt mycket av min tid och tänker därför övergå till en kopp te och mina nylånade medieböcker. Så tack kinkyafro.se för namninspirationen och samtidigt förlåt. Annars, kyss och godnatt älskling