Move like a jellyfish

Är en aning mer harmonisk än tidigare. En danssaession senare är lite aggressioner utrensade. Damn, vad dansen är kul nu. Någonstans blir den en räddning i all akademisk skit som trycker från alla håll och kanter.

Ska trycka i mig mina tsatsiki-special-mackor nu och därefter trilla i säng. Imorgon kommer bli långlång, men projektmöten, inlämningshelveten och dansdans.

Far from good

Fick IG på matteprovet. Trodde skiten gått bra. Öppnar jag käften minsta millimeter nu skulle det haglat fula ord och bitterhet, så jag ska plugga projekt istället. För skolan är så förbannat jävla skitkul nu. Åt helvete. Behövde tydligen inte ens öppna käften.

Alienated

Tim | Darling Darling säger: (01.00.22)
jag menar att jag tänker som en marshora

Smells like teen spirit

Sitter och omvandlar Jiveintervjun till en något sånär vettig artikel. Fick två bilder från fototjejen idag som hon jobbat lite på. De är väldans våriga och fina och mitt spindelsinne säger mig att det kommer bli bra.

Helgen har annars varit ganska god. Spenderade min fredag med att vara lite för berusad på KB, med ursäkten att vi firade Mette. Först firade vi hos KarlssonLinan, sedan firade vi på Husmans, sen firade vi på KB och till sist firade vi lite hos Mette. Det var dasant och jag fick hela tre grattis i efterskott som jag inte ens förtjänade plus att Willie ställde upp på väldigt roliga moves.

Efter två och en halv timmes sömn ringde sedan min mobil halv sju på lördag morgon. Jag tog mitt pivk och pack, satte mig på tåget och trillade till slut fram i Ystad. I en jävla idrottshall väntade sedan jag och Nicole i cirkus fyra timmar, detta för en kvarts underhållning. Men det var jävlar i min låda värt det. Björn Gustafsson är nog bland det sötaste som Svea rike har att bjuda på.

Åkte sedan hem, svalde två ipren och duschade bort det mesta av gårdagens bravader. Eftermiddagen och kvällen bestod av grillning i Slottsparken med avslutande masshög och allsång. Det var så mysigt att man blir alldeles mjuk i magen.


Helgsoundtrack: Billie the vision and the dancers - Summercat

image472


Smile like you mean it

image471
I fredags kom Hannah hem. Hon har svirat i NY tio dagar i sträck, samtidigt har vi saknat henne här hemma. Men igår kom hon fram ur Beddinges gömmor. Det blev en fin lite återförening. Jävlar i min låda, vad jag har saknat fröken Ortner.

(För att förtydliga, så är Hannah alltså damen till vänster. Med det fina leendet.)

Well I lie and I'm easy

Jag och Matilda har precis haft en av de bästa sovmornarna på länge. Med våffelfrukost och solvärme. Ska in till skolan om en kvart, för en lektion. Sen till bibla och hämta upp Scar tissue och därefter traditionsenligt fika med Niggi innan hiphopen.

Ikväll ska vi fira Mette och jag planerar att dansa bort alla bekymmer, även om de just nu är ganska få.

Siesta!

Idag är dagarna till hultsfred 48, solen lyser, matten/historian/engelskan avklarad, mette fyller år och jag har gått jacklös. Nästa steg mot sommar är bara ben. Imorgon kanske?

Jag känner mig så förbannat jävla tokglad, och vet inte riktigt vart jag ska lägga all energi. Ute luktar det nyklippt gräsmatta och grillning och jag skippade skorna på vägen hem för att gå barfota. Den lilla sommarsnorungen som bor inom mig går snart inte att tygla längre.

Mettes present blev en biljett till siestan och därav den bästa uppvärmningen inför hultsfred som går att hitta. Det är 35 dagar dit, och jag längtar som en idiot till dammigt, ansvarslöst festivalliv. Bara några dagar efter det att vi kommer hem slutar vi skolan och dagen efter det åker vi till ännu mer musik och människor.

Nu ska jag sätta mig i solen på gräset och renskriva Jiveintervjun från igår. Som för övrigt också gick bra. Just nu, är de inte mycket som känns jobbigt.

Stop this train

Sitter hos min kära moster och känner mig sömnlös. Nostalgifaktorn ökar i takt med ett John Mayer-marathon i itunes. Jag borde sova. Kommande tre dagar kommer inte bli helt lätta att ta sig igenom. Det är inlämningar, intervjuer, uppstasskivande och matteprov. Jag vill mest rulla ihop mig till en liten boll och sova tills det blir sommar.

Eller, jag skulle vilja rulla ihop mig till en liten boll bredvid någon annan, och sova så tryggt som man bara gör när man är två. Robin är väl enda undantaget.
Just nu kan man inte ta ett steg utan att mötas av att vårlyckligt par. Missförstå mig inte, jag är inte bitter nu, egentligen är jag avundsjuk. Det ser mysigt ut. Jag vill också hålla någon i handen, skratta utan anledning, stå på tå för att vara i anständig höjd för en kyss, ha permanenta fjärilar i magen. Allt det där.a

Nu ska jag byta ut Mayer mot något som inte orsakar flashbacks av återfall, sommarkvällar och den där liveshowen. Här och nu, hade inte ett av de där återfallen varit så illa. Alla andra verkar ju köra på dem nu. 
Eller nej, åt helvete med återfall. Jag vill ha något nytt, något som inte åker iväg efter en vecka, något som måste tolkas och analyseras, jag vill nog ha en ny någon.

Jigglewiggle

Glad. Sol. Fick svar från Jive som ställer upp på intervju. Måste få tag på kamerakvinnan. Är stressad. Måste plugga matte också. Måste ringa månniskor. Måste kluddra med ukm. Måste få tag på herren med annonserna igen. Blablabla.

Måste springa till tåget nu..

Heartbeats

Igår blev mer kollektivsömn än Disneykväll. Men det var mysigt. Jag somnade sakta in i takt med Mattias hjärtslag, precis sådär som man gjorde när man var liten.

Nu är jag hemkommen och har slagit rot i solen igen. Har egentligen tusen saker att göra, men jämte en klarblå himmel lockar matten föga. Så nu sitter jag här, pillar lite halvhjärtat med projektarbetet och lyssnar på feel-good-musik från svunna tider.

image470

Johan säger:
igår blev jag överfallen av en 92: tjej

Shit happens..

Bare skin

Det är en speciell lukt, lukten av sol. Lukten som liksom sätter sig i skinnet på en, precis som solstrålarna. Nu är jag lite brun på ryggen också. Det är 53 dagar till hultsfred, och jag känner nästan för att börja packa nu. På måndag/tisdag är det bandsläpp, då vill jag ha lite dansant electronica. 

Jag borde egentligen jobba med projektet, men jag vill juinte lämna solen ensam..

Flashbacks

Eftersom plattformen blogg.se är en total fuckup, och inte var särskilt samarbetsvillig igår så kommer nu det som egentligen skrevs igår när jag kom hem, runt ett:

Jag trillade precis hem från en kväll i Ystad. Issa bjöd upp till dans och det var trevligt att se lite gamla, berusade ansikten. Själv följde jag Williams exempel och lät kvällen vara vit. Såhär i efterhand känns det som ett bra beslut.

 

Men jag tänkte egentligen inte skriva om det. När jag satt på tåget hem satt jag och sorterade bort sms ur min fulla inkorg. Det slutade med att jag satt och log åt hur mycket kärlek det uppenbarligen ryms i en telefon. Kärlek och lite roliga tankar frammanade av alkohol. Här är my finest:

 

"Jag tror att jag är lite kär i dig ibland, bara lite." 25 juni 2007,  13:14

 

"Dina lockar, skrattgropar och bruna ben vill jag spara i en burk och titta på varje gång jag är bitter. Får jag chans på dig" 30 juni 2007, 19:42

 

"Glöm inte bort mig. Jag kommer snart hem igen." 30 aug 2007, 16:37

 

"Du ska färga mitt hår imorgon. Icke berusad. Bara så du vet. 14 sept 2007, 21:14

 

"Värst vad du var positiv inatt? Träffat någon? Kram" 7 okt 2007, 00:50

 

":) sov så gott" 7 okt 2007 07:35

 

"jag saknar dig redan." 7 okt 2007, 07:37

 

"Schalla! Ligger och friterar på stranden:) Skolavsluta för mig med. Ringer när jag är hemma. Ps jag har inte tvättat håret på 10 dagar. Beat that you!" 7 dec 2007, 05:21

 

"kärlek och jul till dig, min häst." 24 dec 2007,  01:35

 

"Haha hej sötnos, jag är på väg hem nu. Hade trevligt ikväll fast att du var nykter och jag full. Du är bra på alla sätt och vis Lina! Måste ses snart igen?" 7 jan 2008, 05:09

 

"små lätta moln" 10 jan 2008, 11:2

 

"jag kommer hem imorgron. Sov hos mig och prata om livet tills solen går upp?" 16 jan 2008, 21:03

 

"Det får dom leva med. Jag har bara ett litet lamm i tankarna nu.." 23 jan 2008, 20:33

 

"gitarr och disco. Spara detta mess" 31 jan 2008, 23:31

 

"Ett snabbhångel?" 3 feb 2008, 20:52

 

"en dam i form av ortners feta storasyster traskade precis nerför avenyn. Allt annat förutom fet och gammal var på pricken" och "läget?" 19 feb 2008, 15:51

 

"Du och jag blev precis våldtäkta i min grannes kök! Fyfan! Jag kan inte somna om!" 18 mars 2008, 03:00

 

"Det håller på att spricka upp tror jag, det kanske är en bra dag trots allt:)" 12 april 2008, 13:32

 

"Fy fan vad jag tycker om er ska ni veta, var bara tvungen att säga det, det är ni som gör det värt att gå till skolan eller göra någonting överhuvudtaget:)" 16 april 2008, 09:14

 

Allt det där och tre "jag älskar dig", det gör mig alldeles mjuk i magen. All den där kärleken fick mig att sakna många människor, förbanna somligas otillgänglighet och önska att jag inte sov ensam inatt utan fick prata om livet tills solen går upp med någon jag verkligen tycker om. Jag känner själv en viss lust att slänga iväg ett sms med lite kärlek i kombination med en form av avsked. Men herren i fråga är otillgänglig, och jag är nog för stolt. Dessutom skulle de där raderna nog avfärdas som alkoholpåverkade då klockan är vad den är.

 

Jag kanske är kärleksfull imorgon istället. God natt.


Without the bitter, the sweet aint sweet

Idag önskar jag att jag aldrig lämnat sängen. Jag har bara känt mig bitter och arg. Mest av allt vill jag bara dra täcket över huvudet och sova bort allting. Eller motsatsen, gå helt bananas och sparka bakut. Jävla människor, ibland.

Inte alla människor dock. Blev pepprad av pepp och snälla ord från Willie, Mette, Matilda och Maria. Idag behövde jag det, för att inte bittra sönder.

Jag tog ut all irritation och frustration på Forum. Jag var på perfekt löparhumör. Jag sprang en mil och lite därtill på en timme, fastän kroppen egentligen skrek emot. Men det där ögonblicket när man stannar och allting är helt blankt av utmattning, den lilla stunden av lugn drev nog bort det värsta. Den stunden och den där Fredrik. Han sa att det lät som att jag höll på att dö de sista minuterna när jag sprang. Det var skönt att skratta.

Mest av allt är jag nog arg på mig själv. Arg för att jag är arg.

Jag ska avrunda med Vanilla sky, för att jag vet att det inte kan bli fel. För att den filmen är så jävla bra, och bra är vad jag behöver. Imorgon börjar jag 12.20. Det behöver jag också.

Summer through my veins

Vi pratar om valborg. Om kollektivliv i en sommarstuga. Vi pratar om allsång och ljumma, ljusa sällskapsnätter. Och jag blev precis telefonerad av en man från norr som kommer hem. Fyra heldagar i ingenstans, men de bästa på dessa bergarter. Mattias tar med gitarr, Willie och Mette kan laga mat. Och det är bara två veckor dit.

Såhär mysigt hade vi när vi spelade brännboll förresten.
image467
image468
image469

PS. Jag saknar Hannah, redan.DS.

Erase, replace

Hela den här dagen har varit sådär. Minus brännbollssessionen i slottsparken. Det var jävligt mysigt, vårigt och för ett tag glömde jag bort att vara bitter och negativ.

Men jag blev påmind av en surtant på tåget, och efter det har jag något sånär vältrat mig i självömkan. Jag saknar saker, ifrågasätter saker osv. Så, för att ventilera bestämde jag mig för att hasa mig ut i vårluften och inta den där gamla gungan, som är min spot för nuvarande sinnestillstånd.

Men. Själva upplevelsen gynnade inte mitt humör. För det första är buskarna som gjorde hela låt-mig-vara-stämingen jämnade med marken, och med dem även min gunga. Nu ersatt med skinande nya, fula röda gungor. Till och med lekhusen, där jag som oförstörd tredjeklassare pratade bort tid med min första "riktiga" pojkvän. Borta.

Jag gick förbi badet också, på väg hem. Hålet i staketet där vi klämde oss in för två somrar sedan är fortfarande kvar, trots lama försök till lagning. De där kvällarna. Den sommaren, var riktigt bra.

Jag ska dock ersätta självömkan med engelska nu. Motvilligt, men ändå.



Fuck off

Är sur. Har en dålig tisdag. Eller mer en tisdag med en dålig början. Blev tvungen att hetsa på morgonen, iofs som alla andra dagar, men imorse hetsade jag med dubbla väskor. Tack gud för Ingrid, som räddade mitt humör på tåget. 

Lyckades sedan reta upp min fransklärare, och fick skulde för skit som inte var mitt eget fel. Jag hatar att få skit när jag inte gjort något, förtjänar jag det så fine, men annars blir jag bara arg. Som nu. Och nu sitter jag här påd en jävla geografin, och tycker att allas ord svider i mina öron. Vill bort.

Om två timmar hoppas jag att det kommer kännas bättre. Då befinner jag mig i en solig park, med mina favoriter för att picknicka, spela brännboll och bli glad igen. Så som man borde vara när det är sol.

Men först, ska jag ta mig igenom lektionsfan. Blev indelad i en grupp precis. Jag, klura på risodlingar och spannmålsodlingar. Fan.

Frustrationer. Agressioner.

Summer skin

Efter nästan fyra timmar på balkongen har jag avancerat från ljusbeige till mörkbeige. Kokosolja har förlängesedan sjunkit in i huden, men luktar fortfarande. Jävlar i min låda vad jag kommer sakna min balkong när jag byter rum.

Lukten av nyklippt gräs smiter in genom dörren och jag vill bara ut och dansa runt barfota på gräsmattan. Och efter all sol är den där slingan tillbaka. Min solblonda slinga som jag alltid får i luggen under sommaren.

Shades

Jag bubblar fortfarande, av samma humör som intog mig när jag trillade hem igår. Jag sitter i solen på balkongen, i bikini. Det blålser svagt, men inte kallt. Hela jag är varm, det är varmt och himlen är helt jävla blå. Lyssnar på en mix av gamla Caesarslåtar och fransk soul.

Just nu känner jag mig lika kärleksfull som reklampauserna tycks vara på tv nuförtiden. Imorgon ska jag dansa för första gången på nästan två veckor, för nu anser jag mig vara frsk igen. Jävlar vad jag ska dansa, för om jag inte får utlopp för all energi nu vet jag inte vart jag ska ta vägen.

En sak till. I sommar ska jag nog försöka lära mig spela le guitar igen. By myself, och utan någon man som petar och styr mina korta och omusikaliska fingrar.

You make me feel like dancing

Jag känner mig alldeles bubblig i hela kroppen. Jag kom precis hem från en sån där bra kväll som gör en alldeles genomglad. Den var egentligen inget speciellt, allt var bara lagom. Och en lagom lördag är inte fy skam.

Jag är för uppe i varv för att kunna sätta ord på saker och ting just nu. När jag hoppade av tåget var Skurup sådär trafik- och folktomt så att jag kunde gå mitt i gatan, och sjunga högt för mig själv hela vägen hem. Log gjorde jag också. Fånflinade i princip hela vägen hem, och lät Rufus yla om Instant pleasure i mina öron.

Människorna runtomkring mig gör mig så jävla glad. Och när Willie och jag var ute med hundarna innan var det sommarljummet i luften. Det blir inte bättre va?


I know you wanna

Himlen är helt jävla molnfri. Jag sitter i ett nymålat kök ute på Bellevue och lyssnar på The Kooks nya album. Börjar inte förrän elva, men ä alldeles för toppad för att somna om. Har ett inte helt dåligt feel-good-moment.

Mette började tidigt, och Hannah och Matilda är på språng. Jag ska ut i solen och gå med hunden och gå en långprommis. Det kan inte bli en mycket bättre start på helgen.

Igår blev för övrigt också lyckat. Teatern blev kanon och alla levererade som fan den sista föreställningen, till och med jag med mina två repliker och babydoll-lockade hår. Avslutande traditionell sushi därefter var lika kul som sist.

Ut i sol, nu.

Smile like you mean it

Jag ler när jag sitter här och pratar med WIllywally, Pylle och Hannah. Ler åt tanken över hur jävla kul vi kommer ha på hultsfred i sommar. Jag vill åka nu, i denna sekund!

Oh, I could have slept for days

Idag har jag bara lite feber. Å andra sidan är jag mycket uttråkad, rastlös och sällskapssjuk. När jag tog mig till banken idag insåg jag att det var första gången jag lämnade huset sedan jag kom hem tio i måndags morse. 

Jag har fördrivit tiden med följande:

- Ställde mig på en skateboard för första gången sedan jag gick i sexan
- Var på Skurups bibliotek, för att leta efter Scar tissue. Surprise, de hade den inte.
- Ätit glass
- Sytt på min klänning 
- Skrivit en halv artikel
- Snorat
- Känt mig sällskapssjuk
- Sett cirkus tio satc-avsnitt och en film
- Gjort MetteLinnaBeach08-träningen
- Duschat

Blablabla, det händer ingenting just nu. Så, logiskt nog finns det inget att skriva om..

All they ever wanted

Jag ligger och lyssnar på Joseph Arthur och filurar på allt mellan himmel och jord. Ska stanna hemma imorgon också, kurera riktigt ordentligt. Sy lite, pille ihop lite mail och någon artikel till tidningen. Ringa Jivekillarna, och vara allmänt effektiv. Men det är imorgon, och nu är nu. Jag orkar inte tänka.

Jag skulle vilja bli kysst, sådär ordentligt så att allting annat stannar upp. Men, å andra sidan, är jag så förkyld att jag knappt kan andas genom näsan. Det suger.

Bohemian raspberry

Min mor är en riktig tiopoängare. Idag kom hon hem till mig, med medömkan, eukalyptustabletter och Bohemian Raspberry. Det, mina vänner, är äkta kärlek!

image466


Sugarlove

Fortfarande sjuk. Skippade skolan och intog min säng dagen till ära. Allt jag kan käka är glass och a-fil, och jag tycker sådär förbannat synd om mig själv när jag sitter här och snorar. 

Sov i Limhamn inatt, efter ett projektmöte, teaterrep och ett par glas rödvin. Kanske inte det bästa sättet att bota en förkylning på, men det var mysigt. Jag saknar kollektivlivet från hemma-själv-veckan något kolossalt. Jag vill vara lite fri och självständig, och det suger ganska hårt att jag istället för det är ett snorande kolli.

image465
Såhär effektiva var vi.


Tänkte dock vara effektiv idag, skriva en artikel till tidningen, slänga iväg intervjumailen till niotillfem och moderniteter, hela min hals med honungste och tusen andra klicheér. 

(PS, det var en rolig highlight att stöta på Ingrid imorse (och en studsande Maria) när jag släpade mig hem. Ska göra mitt bästa för att tillfriskna inför vår tågdag imorgon, DS)

Hit me

Jag är så jävla tokförkyld att jag bara önskar att liemannen ska komma och hämta mig, alternativt en omtänksam människa titta förbi och släng åt mig en Ben&Jerrys burk efter som glass är allt jag får ner i min ömma hals just nu.



If i could have a second skin, I'd probably dress up in you

Efter en dag full av powernaps sitter jag nu sömnlös när jag minst behöver det. Utnyttjar energin åt att slänga iväg lite mail för projektarbetet och pilla lite med min artikel om second hans-shopping. Jag har världens idéboost, vilket är ganska kul och komiskt att det kommer såhär sent på kvällskvisten. Tankar om releasefester, samarbeten, drömintervjuer och liknande till vår tidning far och flyger i skallen på mig.

Det slog mig också att jag för tillfället har jävligt många bollar i luften, när det kommer till större projekt och infekterar min fritid. Dock är alla egenvalda och är mer roliga och intressanta än påfrestande. Just nu ser min projektlista ut som följer:

- Projektarbete, pilla ihop ett mode- livstilsmagasin med Matilda och Isabelle
- Smink och kläder, plus en mindre roll i teatern på skolan
- UKM, dokumentansvarig för festivalen vilket inkluderar lite film- och fotokunskap, som för övrigt ska bli skitkul
- Naturkunskapsprojekt i form av att anordna ett ekologiskt PPP med Matilda och Hannah

Blablabla, det här är nog skittråkig läsning. Ska återgå till min artikel, kanske till och med sova.

When we we're young and careless

De senaste dagarna har på något vänster alltid slutat med sol. Denna också, så jag har intagit min standardposition på balkongen igen. Jag ser nog soldyrkandet lite som en ursäkt för att slita lite på mina wayfarers också, som kom i onsdags. 

Såg killen från GT-konserten på tåget hem idag. Emma borde minnas honom, så som jag tjatade då. Olivgröntröja, bruna ögon och brunt  rufsigt hår. Han ser likadan ut. Fastän det var fyra år sedan. En annan t-shirt iofs. Kan inte komma ihåg om den var sommaren -04 eller -05. Det känns i alla fall som evigheter sedan. Men det var kul

Är förövrigt fortfarande apförkyld och våra kvällsplaner har väl börjat svikta en aning. Dessutom måste jag innfinna mig på skolan runt elva imorogn för teaterrepetioner. Obligations, obligations. Prioritet nummer ett är dock att tillfriskna, jag gillar inte den där känslan av att innehållet i mitt huvud känns som seg trögflytande vätska.

Nu gick solen i moln. Glasögon av och in i värmen. Har precis laddat ner Shine a light. Filmen om Rolling Stones av Scorsese. Med andra ord ska jag testa på metoden att vila mig frisk.

Take me out

Mette säger att bakterierna växer dubbelt så fort om man är sjuk och sitter i solen. Det är inte helt bra. Innan var det så varmt att jag kunde damma av mina håliga jeansshorts som senast såg dagsljus någon gång runt hultsfred förra året. Jeansshorts och bikiniöverdel, i april. Det är inte konstigt är jag är sjuk så ofta egentligen.

Nu har jag dock fått dra på mig långbyxor och strumpor, släpat ut duntäcket också. Men det är fortfarande tillräckligt med sol för mina wayfarers. Det är omöjligt att vara inomhus. Jag funderar till och med på en långprommis bort till bräkne för att sittra mig blind på vårtecken. Jag låter som en liten hippieunge.

Gonna kick you out, let the sunshine in

Jag har inte varit alltför aktiv när det kommer till bloggen den senaste tiden. Allt i min omgivning tycks gå i ultrarapid och när jag väl känner för att skriva känns det som att så mycket hänt att jag inte har någon aning om var jag ska börja. Men jag ska försöka nu.

 

Igår fyllde Hannah år. Arton. Det känns alldeles för stort och vuxet, enligt mig är vi fortfarande en drös snorungar som inte vet alltför mycket om livet. När vi väntade på att hon skulle bli skjutsad till stan satte vi oss i Västra Hamnen, delade en flaska rosé och diskuterade hur bra sommaren kommer bli. 

 

Vissa stunder går det inte att vara negativ, cynisk eller bitter. När vi satt där och såg solen trilla allt djupare ner i molnhorisonten var precis en sån stund. Jag kan inte riktigt komma på någonting som är rakt igenom dåligt just nu.

 

 

 

image464

 

 

Vi firade Hannah med champagne, ballonger och lämnade stolt över vår present i form av ett stort fotokollage och en fyra timmar lång dressinutflykt med picknick och oss själva, att spara tills värmen kommer på riktigt. Det blev en trevlig kväll. Vi har alltid trevlgit.

 

Idag blev också en sån där solig dag, där det känns mördande att vistas inomhus. Så vi smet, och lade oss platta i solen på samma plats vi satt igårkväll. Vi diskuterade imorgon, som förmodligen kommer resultera i en utgång och skrattade lite åt Mette som tycks vara mer kärlekskrank än någonsin.

 

På tal om kärlekskrank och allt därtill fick jag precis bekräftelsen på hur lätt det är att vara liten. Tåget är nämligen intaget av ett dagis, och brevid mig sitter en liten pojke och en flicka. Plötsligt lutar sig flickan fram och säger "Linus, jag älskar dig". Pojken ler och blir röd om kinderna. Men så lätt var det.

 

Nu ska jag släpa ut mitt duntäcke på balkongen och somna där. Det är för fint väder för att vara inomhus. Inte ens med den förkylningen jag sitter inne med lockar det att stanna inne. Förkylningen som jag förmodligen fick av att ta ut vårvärmen i förskott och sitta i bara kofta fram till sju. Men vad gör man inte för känslan..


We sing, we dance, we steal things

image461