Om årepepp

Jag bloggar ist för att ta tag i avd som borde göras. Har iaf rotat fram ett underställ nu. Ska gräva efter bikini (bastujaja) och tonvis med raggsockar. Ska fan föreslå en spakväll för lördag. Aldrig att min träningsbag kommer rymma mina planer. Pappa kommer säkert älska mig när han ser att jag dragit ur rullväskan. 

Om bristande motivaion

Plugget går sådär, packningen också. Stådningen är mer lyckad. Den resulterade i en garderobsräd istället, vilket inte känns helt obekant. Så nu har jag rensat, rivit och provat och är på lite bättre humör. Var dessutom god nog att gå nerom posten och hämta/lämna paket, plus en vända inom banken.

Hade helt glömt pengarna idag. Dessutom såg jag att Nisse satt in pengarna till mig. Så, hålan imorgon blir inte så hemsk. Ska ta en svängom på stan och bla införskaffa nya underkläder och en enorm tee. Materialism gör mig glad. Om bara den där saten kunde sätta in pengarna för kläderna jag ska skicka så kan jag slänga upp en beställning på asos också. Shoeeeees.

Om städning, plugg och spel

Mitt rum ser ganska vidrigt ut för tillfället. Soffan syns inte för alla kläder, och från sängliggande position kan jag räkna till fyra gamla tekoppar. Spegeln och Tvn är täckt av post it-påminnelser om att ringa den ena och den andre. Mitt på golvet står en tom väska, som bör vara fylld innan jag går och lägger mig idag. Jag hatar att packa.

På städning och packning har jag dessutom en del historia jag borde ta mig igenom. Muntligt prov imorgon, och jag har inte ens tänkt på anteckningar, bok eller utdelade papper. Och det känns som att min förkylningskänsla på något sätt kväver all jävla kreatvitet jag sitter inne med, att skitsnacka sig till ett betyg känns bara jobbigt.

Just idag känns det mesta jobbigt. Förkylningsfan gör mig jävligt irriterad, och bittrar än vanligt. Detta var tänkt att bli min hälsovecka. Istället för att börja den med 2,5 timmar dans, började jag med vin och slutade med förkylning. Har inte varit på Forum en enda gång och anser mig dessutom för sjuk för Mettes och mitt träningsprojekt. Fuck.

Nu ska jag ta tag i mig själv. Snart. Efter Entourage.

Var förresten världens, snällaste jävla vän igår när jag snorade mig uppe till tolv bara för att vara först att gratta Timmie. Jag är snäll. Verkigen. Grattis igen, nerdie.

Om rymningar, våfflor och kollektivsömn

Vaknade imorse, efter femton timmars sträcksömn, lika förkyld och täppt som igår. Utanför pissade ett snorkallt januariregn ner. Så, friluftsdag eller inte. Efter en stunds velande och telefonerande med Hannah, bestämde vi oss för att ta oss ut till Bellevuestadion ändå. Vi var där tillräckligt länge för att bli indelade i lag, innan vi bestämde oss för att fly. Rymningen undan Jimmy blev ganska underhållande. 

På tåget hem dealade jag och Hannah även om en riktigt äckligt, enorm lunch. Så vi intog köket, ringde Matilda och bjöd på våfflor, bacon, smoothies, scones, te, frukt&keso. Därefter intog vi skurups skönaste säng för Science of Sleep, trettio senare sov alla tre. Avrundade fruliftsdagen med GH, och jag känner mig nöjd.

Nu är samtliga kvinnor utflugna, jag är ensam kvar med självömkan så det skulle räcka för hela, jävla Sverige. Knarkar te som en idiot och förbannar den jävla förkylningen. Att bli omhändertagen nu hade fan varit jävligt fint.

image441
image442

Om en Årehelg och bisarr musik

Mitt itunes är helt fucked up. Blandningen går från Carola till Howlin, från Robyn till Basshunter. Att låta datorn så på random är helt omöjligt efter grådagens musikbravader. Nerladdningarna som gjordes går helt enkelt inte att försvara. Men kul var det.

Jag har för övrigt precis börjat vakna till liv igen, efter en dusch och välbehövd sömn. Vaknade av pappa som ringde och frågade hur det blev med Åre till helgen. Efter ytterligare några samtal är nu en Årehelg med Matildisen klar. Mums.

Om ingenting

Hem. Mat. Dusch. Sömn. Promenad. Död.

Om lucky strike

För Hives kommer till Hultsfred, och jag har studiedag imorgon. Och allting är jävligt, jävla bra. Obitter.

Om att blotta sig på centralstationen

Ja, jag testade idag. Det var dock endast en liten del i denna måndagsmorogn som fan tar hem priset som den värsta på länge. Jag var på skolan tio imorse, bara för att få reda på att i stort sett varenda jävla lektion idag är inställd. Så jag svor och var bitter, tog tåget hem, åt och har nu slängt ihop en väska med allt från proviant till ikväll, till träningskläder. Hua. Jävla måndag.

Om helg, vår och dans

Hua, det var längesedan jag åstadkom en aktiv söndag. Åtminstode i klass med denna. Var inne i Malmö vid ett för 90 minuter dans, med Niggi som äntligen fixat Forumkortet. Streetjazzen gick sådär, och efter en del baletthopp och sträckta vrister är jag jävligt matt i benen nu.

Tog mig sedan ut i västra hamnen, för att möta upp Carl och kompensera för igår. Fikan blev en "picknick" och efter ett tag kom även en göteborgsimporterad Maria. Det bjöds på snuskiga detaljer och trevliga samtal. Bra kompensation för resten av helgen, som inte direkt går till historien som en av de bästa.

Imorgon däremot. Då ska det firas att lägenheten i Limhamn är tom, med vin och ett pass av Carmen Electras Strip tease aerobic. Lite skorstenande och vin på det hela i kombination med studiedag på tisdag och helgen är så gott som glömd. Fancy.

Om en snygg vår

image438
image439image440

Om min kurviga, fulländade fru

image437
Eftersom jag vill att alla ska få uppleva henne, lånar jag gärna ut henne. Hon är bendy, social, envis och gilla s&m. För en billig penning får ni henne hela natten. Hon gör allt utom att kyssa på munnen.

Om materialistisk glädje


image431
image436
Införskaffad skinnjacka och nysydd kjol.



Om vad i helvete är det här?

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article1681111.ab

Om trummor

Ambitiös. Om man skulle slå upp det ordet, skulle man nog hitta en bild på mig. Jag har städat mitt rum, bytt lakan i min säng och funderat över att ta tag i matten. Har dessutom spelat trummor för första gången på nog ett halvår. Nu har jag blåsor på mina fingrar.

Jävla kul var det iaf, även om jag inte minns så jävla mkt. Pluggade i min poddie, och spelade med bäst det gick. Die, allright, gör mig alldeles tokig. 

Ringde H&M innan också, hookade den hypade bikerjackan till torsdag. Snortight. Ja, det här ska fan bli en snygg vår. Med trummor och skinnjacka. 

image422

Om vårkänslor

Jag är en sommarunge. Jag försöker suga in så mycket sol och ljus som det bara går under sommarmånaderna, för att klara resten av året. Jag går barfota från juni till augusti. 

Så fort jag ser sol försvinner nästan all min vardagliga bitterhet. Som nu. Jag sitter ute, på altantrappan, och bloggar med solen bländande i ögonen. Hela min kropp jublar. Det spelar ingen roll att det är snorkallt, för det studsar vårkänslor åt höger och vänster inom mig och de kan ingen kyla rå på.

Tisdagar brukar vara bra dagar. Idag var den så bra som enbart en lektion och hemkomst vid tolv. Det är jävligt bra. Nu ska jag so ihop ngt ätbart och hoppas på att Lucas orkar ta sig till Skurup för en stunds socialisering. Jag saknar Lucas, det var förjävla längesedan jag såg denna herre nu.

Tills ikväll hoppas jag på att Entouragesäsongerna äntligen blir klara. Efter dansen igår bultar hela kroppen av träningsvärk idag, och ett lazymarathon är precis vad jag är värd.

Jag glömde nog nämna fågelkvittret? Ja. Det är fan vår. För mig är det vår. Och då är det snart sommar. Ja, ja, JA!

Om bedjumping

Hör och häpna, jag ska redan innan tolvslaget, gå till sängs. Hade planerat att avrunda min kväll med ett entouragemarathon, men transmission ville annat. Nedladdningen riktigt jävlas med mig. Jag kan känna hur den tycker att det är kul att gå från 0,6 kb/s till 538kb/s, bara för att tappa fart och göra mig brutalt besviken igen. Så därför ger jag upp, för i min nya livsplan, där jag för övrigt kommer se ut som Jessica Alba till sommaren, ingår normal sömnrytm. 

Om att rensa garderoben

Jag och blocketannonser går hand och hand. Jag och pengarespekt är det värre med. However, nu är min garderobsrensning utförd, och följande plagg ska ut på blocket. Om något ser intressant ut för någon av mina tre bloggläsare le standard (varav en är en herre) så hojta till i en kommentar el liknande. Lämna mejl och jag hojtar tillbaka. Alla skor och skit är i stl 39-40, kläderna allt från 34-enorm oversize.

Jag hoppas nu innerligt att skiten blir såld. Jag har nämligen redan en lista på vart inkomster från annonshelvetet ska gå. Den ser ut ungefär som såhär:

- Vagabondskor
- Bikerjacka
- Rock t-shirts
- Tretorns finfina gummistövlar
- Svarta ballerinor
- Nytt, fräscht smink
- En till AA-klänning i asphalt
- En päls

Ja, ni fattar. Så skiten måste bli såld, för då finns det fan inget som kan stoppa mig. Mums.

image419
image420
image421

Slutligen, om ni vill få en humörtopp. Hooka Touch myself - Blondie, dansa och var glada. Det är så jag spenderat min söndag. Jag börjar även vänja mig vid luggen, jag gillar den. Och till mina planerade inköp kommer den vara kick ass. Det kommer nog fan hela jag vara.

Nu ska jag göra mina kvälls-situps (så det är bäst för Mette att hon är lika ambitiös).

Om förändring

Jag har precis kapat min lugg. Klockan är ett på natten. Ibland kan jag inte stå emot impulser. Jag vill ha förändring. Det här känns som en bra början. Jag gillar den känslan.

image418

Om att lägga sig 05.20

Jag har försökt blogga tre gånger idag. Allt jag skrivit suger. Min hjärna känns lika trögflytande som den tänka fyllningen till våra Secret Bennefits kulor. Bara den långsökta associationen säger en del om mitt tillstånd. 

Hade dock jävligt trevligt igår, trots alla pikar jag fick utstå. Highlights som när Carl satte sig på icke-existerande stol och damhänget före kan omnämnas. Jag hade faktiskt så kul, att när jag egentligen borde stått på Forum och skakat på kroppsdelar sov jag stenhårt. Men jag förtjänade faktiskt det.

Idag har jag inte mått helt hallon, men jag antar att allt mående är befogat. Intog sängläge direkt när jag kom hem, och har i princip stannat där. Var dock ute på en långprommis med mor, mest för att jag ville utnyttja solen, eftersom den för första gången 08 berättigade aviators. 

Jag måste tyvärr lämna min underbara position för att hetsa med ett ystadtåg. Jag lovade. Och jag har fan inte träffat Lou ordentligt på nog mer än månader. Det suger.
Men det blir fan inget finlir. Mina håliga tights och skunktröja behåller jag på, och mitt hår får vara tovigt. Jag hörde ngnstans att roadkill skulle bli det nya svart. Vafan gör man liksom?


Om ärlighet

Lina: Tycker du att jag har förändrats?
Vilt gestikulerande följer
Pylle: Ja, du har nog utvecklat en särstörning iaf..

Om Forumfasan, hets och bra dagar

Jag sitter alltid inne med en smärre ångest minuterna innan jag måste rusa till tåget, och därefter till Forum. När jag går därifrån känner jag mig hälsosammast i världen, och lovar mig själv att inte ha ångest innan nästa gång. Men det har jag, alltid. Nu mer när jag inte tränat på ett tag. Idag var det fan befogat också, för Bodypumpen var för jävla jobbig. Funken kul, men mina ben var alldeles möra, och de sista tio var min fokus på stegen lika med noll.

Men jajajo, jag har haft en bra dag. Faktiskt en bra vecka till och med, trots en hel del hets kring inlämningar och redovisningar. Just nu har jag ett sånt där moment, då allt känns bra. Vänta i trettio minuter, och det är förmodligen gone.

I måndags fixade jag äntligen Forumkortet och nu har jag ett helt års träning, och inga giltiga ursäkter framför mig. Det känns bra, fan, i sommar då jävlar. Jag invigde min heliga handling med 2,5 timmars dans. Hiphopen var apsvår men kul som fan, och jag är pepp på min träningsvår.

Efter dansen, haltade jag hem till Davids lägenhet, som Hannah har för sig själv hela veckan ut. Efter vår akuta inhandling av proviant, och vårt misslyckade försök till att göra te utan en sil, satt vi uppe och skorstenade och pratade ända fram tills tre. Det var jävligt mysigt, och efter kvällar som den, kan jag känna mig tokglad över de människor jag har runtomkring mig nu.

Tisdagen var egentligen inget särskilt. Hade bara en lektion, som slutade elva, men jag kom ändå inte hem förrän halv fem. Jävla marknadsföring. Och jag spenderade en bra del av kvällen med att sammanställa skiten.

Igår stannade jag också kvar på skolan med marknadsföringen. Orkade inte dans, så jag skolkade den och drog med mitt trevliga sällskap till Heavens World istället, för att lätta mitt samvete med deras apgoda sallader. Därefter dundrade jag in hos min danska vän, påbörjade en vinkväll och övertalade henne att åka till Hannah. Mette var foglig, tog sitt pick och pack och följde med. Så vi snobbendansade, spelade bongotrummor, skrev en låt, inhalerade gift och ålade oss till Britney. Jävligt lyckat.

Imorse ringde klockan 0815, och mindre än en halvtimme senare satt jag på matten. Jävlar i min låda vad ajg har känt mig ofräsch idag. Två dagar gammal mascara, och trolltovigt hår. Det första jag gjorde när jag kom hem var att kasta mig in i duschen, fastän jag skulle träna bara ngr timmar senare.

Nu är jag jävligt fräsch dock, nyduschad, skrubbad och insmord. Tovorna i håret finns dock kvar, laddar upp med inpackning inför det problemet. Men ja, det här blev aplångt och känns egentligen ganska meningslöst. Bäst av allt just nu är att marknadsföringen är inlämnad och redovisad. Trots att allt fuckade sig på lektionen idag. Så, imorgon ska det firas. Som aldrig förr. Jag är pepp.

Så Lou, pour toi, un peu du blogg.

Om regler

Det var förresten det här som orsakade dagens formsvacka. Det, och att jag så för många jävla namn.

2 - is for you
3 - is for me
4 - is for whore
5 - make a rule
6 - is for dicks
7 - you're in heaven
8 - pick a mate
9 - bust a rhime
10 - say it again
Kn - tumme 
Q - question
K - glas
A - vattenfall

Om dagen efter dagen

Jag känner mig som ett roadkill. Så fort Matilda och Issa lämnade huset kröp jag ner i pappas råttiga, utslitna mjukisbyxor, ett slappt linne och raggsockar med mina fulfina läsglasögon på näsan. Jag är duschad dock, det är nog tur det. Mitt hår är tovigare än vanligt och hela jag är bara förbannat off. Men det är söndag, då är det ok.

Vårt planerade projektmöte blev till något helt annat igår. Någon gång under sushiprojektet urartade alla helt och i Linus lägehet satt nu fem galet skrattande, skrikande, lättroade idioter. Senare på kvällen fick vi också sällskap av Herr Richter och dennes entourage. Ölspelet var roligare än vanligt och att se Carl misslyckas med namnen gång på gång, bara det gjorde min kväll. Toppa sedan med Carl-Edvin combo stampa med Leroy och de hembakade kanelbullarna.

Vaknade imorse med ett antal diffusa blåmärken, och ett svullet knä. Jävla Marcus, jävlar trappräcken. Jajo, den inplanerade dansen blev inte helt oväntat uppskjuten tills imorgon. När vi cyklade hem, runt halv fem imorse, då var jag dock helt övertygade om att jag skulle stå på Forum några timmar sedan. Hua.

Men nej, imorgon, då börjar mitt nya liv, för första gången detta året. Imorgon händer det. Då börjar dansen på allvar och jag ska fan rycka upp mig och göra av med ett antal sämre vanor.  

Nu ska jag rehaba med te och potenser. Har varit jävligt ambitiös idag trots mitt tillstånd. Projektmöte och lite, lite marknadsföring. Mest av allt skulle jag bara vlja skita i allt nu, bli omhändertagen och synd tycken om. Men jajajo, potenser nu. Påss.

image417

Om att fortsätta vara ambitiös, och tråkig

Jag vet, min blogg suger för tillfället. Inga bilder, och inga direkt stora händelser att förtälja. Gårkvällen var iofs mycket trevlig, maten blev god, lägenheten var väldigt fin och jag menar, att frossa i aqua och ted gärdestad har väl ingen heller dött av?

Tråkigheten kommer förmodligen dock fortsätta, fastän det är helg. Mest av allt vill jag ut på spontana äventyr, men för det första så hindras jag av både marknadsförings- och engelskarbeten, dessutom ligger projektarbetet och lurar tillsammans med några jävliga potenser. Och jag lovade att vara ambitiös, och jag ska hålla det. För det andra suger även vädret ganska stenhårt. Ge mig ett par solskensdagar, hela dagar, och jag hade åtminstonde haft det att leva på under några gråa veckor.

Förhoppningsvis kommer tristessen upphöra någon gång under nästa fredag, då vi, mina damer och jag, lovat oss själva en belöning när skolhelvetet är över. Jag längtar som en idiot tills dess. Nu, ska jag dock fortsätta vara ambitiös. Hua.

Om att vara duktig

Jag har precis varit ofantligt duktig. Jag har räknat två lektioners potenstal på cirkus tjugofem minuter. Inte nog med det, jag förstod skiten! Känns fint. Nu ska jag snart avrunda med lite Kafka och sen anser jag mig ha varit ofantligt duktig.

På golvet står en halvpackad väska till imorgon, då jag också planerar att vara jävligt ambitiös. Ska fixa med forum, klura på mfn, göra klart engelskpresentationen, träna, och utöva lite spontanitet och kanske till och med matlagning med Mette, Richter och Max.

Jag känner mig glad, obitter. Jag ska försöka hålla i det. På måndag börjar mitt "nya liv" på riktigt. Förhoppningsvis är allt mde dansen klart såatt jag kan börja tills dess. Jag har även klurat ut ett nytt mål för min tillgivenhet. Ja, jävlar vad jag är lycklig såhär på kvällskvisten!

Om att vara ambitiös

Först ut är gnällbloggen från tågresan till Mette igår:

Jävla måndag. Jag har i princip varit bitter sedan jag klev hur sängen. Hua. Att för det första gå upp överhuvudtaget var en jävla utmaning i sig. Jag snoozade tills jag bara hade tjugo minuter tillgodo innan jag skulle vara tvungen att springa till tåget. Det gick iofs bra. Hoppade i en mysstass med tights, uggs, aakläningen och en stor tjocktröja med en sjal till. Petade i mig en apelsin och en kopp av det numera uppdruckna, gröna chaiteet som är så förbannat gott, men jag har ingen aning om var det kommer ifrån. Apa.

 

Skolan var kanske ok ändå. Eller nej. Samhällen med Lucas får mig att vilja dö. Alla argumenattioner känns jävligt meningslösa, eftersom han egentligen inte alls verkar höra vad jag säger. Mestadels går jag ut därifrån direkt förbannad.

 

Historielektionen var den bästa på hela dagen. Jag sov från början till slut. Matilda var god nog att ta anteckningar, tänkte gottgöra henne och göra detsamma nästa måndag, och jag fick en underbar halvtidsvila. Sov så djupt att jag till och med drömde.

 

Efter historian kom mat och sedan var jag, Natalie, Hannah och Matilda ambitiösa nog att ta oss an naturprojektet, lägligt med tanke på redovisingen onsdag morgon. Så, vi plöjde iaf filmen, och kluddrade ner lite anteckningar. 

 

Därefter väntade nog den mest helvetiska mattelektionen någonsin. Jag förstog ingenting. Ingenting. Och det är fan mer än underdrift än överdrift. Helvetes jävla potenser. Framför mig ser jag nu samtliga tisdagseftermiddagar på extramatten alternativt ett IG på provet. Hua.

 

Nej, fyfan. Jag skulle gjort i princip vad som helst för mer lov nu. Mer sömn, mer fritid. Nu känns det som om alla rutiner kommer strypa mig. Fan. När Matilda frågade mig vad som händer imorgon, ville jag börja gråta. För inget händer imorgon, det är det som är grejen. Jag har inte ens hunnit fixa mitt träningskort ännu. Så allting just nu är skola. Marknadsföringsprojekt, Naturkunskapsprojekt och Engelska/Geografiprojekt.

 

Ikväll blir det dock ett trevligt rutinavbrott för en Mettekväll. Blev inte av igår, så nu jävlar. Har saknat den lilla dansken. Hon planerar förresten att bli den första, snygga, kända halvdansken. Ganska fancy. Nej, jag har egentligen inget vettigt att skriva förutom gnäll, och det är inte så jävla vettigt det heller. Så, förlåt.

 

 

Och dagens:

 

Idag har varit fan så mycket bättre än igår. Kvalitetstiden igår var behövd. Vi låg uppe till apsent, smidde planer om dagböcker och vilka vi ska hänga i vår julgran. Lite minnesterror på det och kvällen var fullbordad. 

 

Skolan idag bjöd på trevlig franska, och inställd geo. Vilket innebär att jag sitter hemma redan ett. Jävla fint det. Maryse droppade även en nyhet om ett eventuellt utbyte med fransk skola. Mm, lockiga fransmän är mer än välkomna i mitt hem.

 

Väl hemma nu känner jag mig jävligt ambitiös. Har plockat fram alla papper till marknadsföringen och ska nu, en termin senare börja på projektet som ska in nästa vecka. Utöver det sitter jag inne med en satans matlagingsknäpp, så nu är diverse ting upptagna för tining och om cirkus en timme kommer Linus för att delta i the meatballparty of 2008. Fint.


Om Maria Molin

"Jag tycker inte om att duscha. Det är så jobbigt när man måste torka sig."

Om köldspel & adepter

Det har snöat idag. Skurup är vitt, och iskallt. Men det är mysigt, det gör på något sätt vintern en aning mjukare. Men kallt är det. Nu laddar jag ännu en gång upp för ett påpälsad natt under mitt fabulösa duntäcke.

Ikväll skaffade jag förresten två nya adepter. Max och Jonnie bemästrar nu "julgranen" nästan fullt ut. Till och med Herr Richter bidrog med sin tolkning. Ända sedan den där sommarljumma kvällen när Matilda introducerade den för mig och Emma, och samtidigt förändrade våra liv för alltid, har det blivit någon form av mission att föra den vidare. I dagsläget har jag adepter lite varstans i Skåne och jag funderar snart på att avancera norrut.

Imorgon kommer Mette för lite one-to-one häng, det känns som det var toklängesedan det bara var vi två för en afton. Så det ska bli skönt. Dessförinnan tänkte jag faktiskt vara lite skoleffektiv och få till en långwalk i kylan. Depplistan kommer snurra i min poddie hela dagen lång, för att sörja lovets sista dag. Jag vill ha mer. Det var fan ett bra lov.

Om guldkompasser

Sitter och myser runt i tre tröjor och två lager tights. Helvete vad jag fryser. Har ont i huvudet, och jag kan inte sluta tänka sönder min tillvaro. Jag är ett stort fan av att analysera, och ibland går det till överdrift.

 

Ikväll blir det kvalitetstid med Linus. Han gick med på att se Guldkompassen med mig, så nu får jag äntligen min Daniel Craig. Undrar om han har lockigt hår, ryggmuskler och synliga nyckelben? Ha.

 

Nu ska jag dock låta Damien vila rösten och hooka senaste Gossip Girl och därefter spåna igenom kataloger med vårkläder. Ja, ge mig sommar!

 

image416


Om wawawiwa

Sitter i skrivande stund på tåget, på väg hem. Hallucinerar om min egen säng, och det underbara duntäcket, en välbehövd dusch därtill skulle toppat den här fredagen ganska bra. Just nu känner jag mig inte så jävla fräsch, sitter här i samma kläder jag hade på mig igårkväll och som jag sedan även delvis sov i.

 

En relativt välbekant doft av ett BK-mål ligger i luften och jag, som inte ätit någonting alls idag känner hur min mage skriker alltmer efter mat. Samtidigt hänger sviterna från igår, en smärre bakfylla, ganska tungt över mig. Jag har med andra ord varit betydligt närmre toppen.

 

Kvällen igår blev trevlig. Annorlunda, men trevlig. Avlutningsvis trillade vi hem till Herr Richters källare någon gång innan två, och efter några timmar av samtal och delvis Incubus-dvdn, somnade jag ganska tungt.

 

Ikväll skulle det varit otroligt skönt att bara stanna hemma, med ett Grey's- eller Calimarathon, men det känns inte som att det kommer bli så. Mette och jag har fortfarande inte klarat av vår mininyårsafton, och det har blivit lite tid med Ystadsällskapet också. Ändå har jag heller inte varit hemma mycket.

 

Men det har varit ett bra lov. Nytt folk, och gammalt. En del djävulskap, och ett par lugna, gemtyliga kvällar. Mette och jag fick vår brunch, och den vilda dansen kvällen innan var också en hit. Nyår blev också lyckat och allting däremellan har varit så lovligt som det bör vara.


Om glädjepojkar

Ända sedan jag lärde känna häst har jag, mer eller mindre frekvent, använt ordet manshora. Efter en och annan rekation på mina svordomsvanor har jag åtminstonde bestämt mig för att byta ut det ordet, mot det alldeles fenomenala och något mindre vulgära - glädjepojke. Det låter nästan oskuldsfullt, så jag kan inte riktigt påstå att det är passande till min vän glädjepojken. Men ändå.

 

Påtal om glädjepojkar, eftersom att de delvis är involverade, så vann jag vadet. Eller pakten. Pylle ska pierca sig. Jävlar, vad jag känner mig nöjd. Riktigt nöjd.

 

Inatt sov jag förresten tretton timmar. Det säger en del om hur jävla slutkörd min kropp är. Släpade mig till slut upp och kvalitetstidade lite med min mor, bara vi två för en gångs skull. Det var mysigt, och för en gångs skull kändes det som att vi verkligen kunde prata om allt. Allt från oskuldsföruster, till kärlekar och and djävulskaper. Men jag kunde inte förmå mig själv att ge henne alla detaljer, för jag vill fortfarande kunna vara hennes lilla, snorunge till dotter då och då. Ibland är det skönt att vara liten.

 

Nu sitter jag här, i Pylles faders tomma lägenhet och väntar på att trollet ska sno ihop en bulgursallad åt mig. Jag anser mig vara värd det nämligen. Jajaja, det är jag. Håller för övrigt på med en "årssammanfattning" för 07, eftersom jag är lat kommer den dröja, och när den väl är klar känns det som att den huvudsakligen kommer handla om Paris och Hultsfred. Men som sagt, det är på gång.

 


Om självömkan och honungste

Herr Richter fick mig att duscha i onödan. Iofs tog det inte så lång tid innan jag var tillbaka i min sunkposition i sängen iförd mjukis och munkis. Fint det. Sitter nu och snokar nyårsbilder på facen, samtidigt som jag tycker synd om mig själv och min förkylning och reabar med honungste. Usch, ikväll vill jag bli omhändertagen, alla volentärer för det uppdraget är välkomna.

Bjuder på en nyårsbild också, från slutet av vår jävla hemvandring. Froststrand och köldskador, ja ja ja!

image415

2008

Jag känner mig verbalt tom. Är apförkyld, trött och jävligt ofräsch. Men jag ligger i säkert förvar nerbäddad i min egen säng, som jag älskar och avgudar som aldrig förr. Lyssnar på familjen och tänker på igårkväll.

Nyår är en typisk sådan kväll som hypas upp till oändlighet och lämnar ett flertal besvikna. Det fina med igår var att jag inte hade mycket till förväntningar. Nyehusen var inte direkt bekant sedan tidigare, inte heller särskilt många av människorna på plats. Men det blev bra. Bland manshoror, rödvinsläppar och bra musik blev det bra.

Någonstans mot slutet hann dock idiotin ikapp mig och mina kära väninnor när vi fick för oss att vi skulle promenera tillbaka till min stuga i Yngsjö. För med taxi kändes det ju inte så långt. Som kommande bilder lär visa var jag klädd i tunna strumpbyxor, aa-klänningen och skinnjacka, dvs redo får nattpromenader. Klackarna tog vi i händerna och två snorkalla timmar senare var vi hemma. Det var så kallt att det låg ett frostlager på stranden, och jag trodde att jag aldrig skulle tina igen.

Idag vaknade jag med spruckna, torra läppar och en tokig förkylning. Mums.